3 telefoon accessoires die je niet mag missen tijdens een rondje

3 telefoon accessoires die je niet mag missen tijdens een rondje

Hardlopen is voor veel mensen een vorm van ontspanning. Natuurlijk is het ook een sportactiviteit en kost het soms pijn en moeite, maar je wordt er ook rustig van en het maakt je hoofd leeg. Veel frisse lucht, beweging en misschien ook nog een natuurrijke omgeving. Dat is de cocktail voor het perfecte hardlooprondje. Toch zijn er ook een aantal telefoon accessoires die je niet mag missen tijdens je workout. Deze accessoires zorgen voor een beter voorbereide training, gaan eventuele problemen uit de weg en zorgen voor nóg meer ontspanning. Benieuwd naar welke telefoon accessoires dit zijn? Lees dan snel verder!

1. Screenprotector
We trappen af met een accessoire die je eigenlijk echt niet mag missen, of je nou gaat hardlopen of niet. Een screenprotector is voor iedereen onmisbaar. Het accessoire werkt als een extra beschermende laag over je beeldscherm. Op deze manier is je display minder vatbaar voor nare krassen en barsten en blijft het beeldscherm langer intact. Dit accessoire is voor iedereen belangrijk omdat het beeldscherm het meest kwetsbare onderdeel is van een smartphone. Iedereen kent wel iemand die altijd, maar dan ook echt altijd, een gebroken beeldscherm heeft. Met een goede screenprotector kun je deze vervelende schade voorkomen. Daarnaast ga je ook nog eens torenhoge reparatiekosten uit de weg, want het laten repareren van een display kan hoog in kosten oplopen. Wil je de allerbeste bescherming? Neem dan naast een screenprotector ook een iPhone 12 Pro hoesje of hoesje voor een ander toestel. Met een hoesje bescherm je de achterkant en zijkanten van je smartphone en met een screenprotector het beeldscherm. Zo is je telefoon geheel rondom beschermd. Met deze topcombinatie ben je op alles voorbereid!

2. Sportarmband
Tijdens een rondje hardlopen is muziek eigenlijk onmisbaar. Het helpt mee met het ontspannen, zorgt voor meer energie en laat de tijd sneller gaan. Maar hoe neem je jouw smartphone op een handige manier mee? Tijdens een klein rondje is vasthouden in je hand nog een optie, maar ga je langere afstanden afleggen, dan wordt dat ook minder comfortabel. Een sportarmband is hiervoor de reddende engel! De armband bevestig je om je bovenarm middels het klittenband. Je telefoon stop je in het doorzichtige vakje en klaar is kees! Je hoeft je telefoon niet meer vast te houden tijdens het rennen, maar je kunt toch muziek blijven luisteren! In de sportarmband vind je zelfs een vakje voor je sleutel en is spatwaterdicht. Ideaal voor de onverwachte regenbuien in ons kikkerlandje. 

3. Draadloze oordopjes of draadloze koptelefoon
Om muziek luisteren nog comfortabeler te maken tijdens een rondje hardlopen, is een draadloze koptelefoon of draadloze oortjes de perfecte uitkomst! Je hebt geen last meer van een kabel die in de weg zit en je hoeft je geen zorgen meer te maken dat je per ongeluk met je hand om de kabel slaat tijdens het rennen. De keuze uit draadloze koptelefoons en oordopjes is erg groot. Het is aan jou wat het beste bij je past en wat voor jou het beste werkt. Op Smartphonehoesjes.nl heb je keuze uit verschillende draadloze oordopjes en koptelefoons, zie hier. Door het brede aanbod vind je ongetwijfeld oordopjes of een koptelefoon die perfect bij je past! 

Ben je uiteindelijk in het bezit van deze 3 telefoon accessoires? Dan gaat er een nieuwe hardloopwereld voor je open!