Gel technologie

Na het einde van de Tweede Wereldoorlog heeft Kihachiro Onitsuka de onderneming Onitsuka Co, Ltd opgericht met de bedoeling de jeugd te stimuleren om te gaan sporten. Kihachiro Onitsuka begon met de productie van basketbalschoenen. Later is hij zich steeds meer gaan toeleggen op het produceren van schoenen voor de atletiek. Asics heeft de zogenaamde ontwikkeld. De Gel technologie is een demping systeem waarmee de schokdemping zoveel mogelijk wordt geoptimaliseerd.

Grootste collectie hardloopschoenen

Wereldwijd worden Asics hardloopschoenen het meest gedragen. Ze beschikken dan ook over een marktaandeel van maar liefst 40% wereldwijd. Dit merk je ook aan de collectie: Asics heeft de grootste running schoenen collectie. Maakt dat Asics dan ook tot het beste merk? Nee, dat niet, want voor iedereen geldt dat de schoen die bij jou het beste past voor jou de beste schoen is. Dat hoeft natuurlijk niet altijd een Asics zijn, maar de kans is groot dat er altijd wel een Asics bij zit die bij je past.

Voor elke voetvorm een geschikte Asics schoen

Asics hardloopschoenen bestaan er in verschillende pasvormen, van smal tot heel breed, en ze hebben verschillende modellen neutrale, anti-pronatie en corrigerende hardloopschoenen. Allemaal schoenen met hun specifieke pasvorm en loopgevoel. Wat alle Asics hardloopschoenen gemeen hebben is de Gel-demping. Gel is een door Asics ontwikkeld materiaal en wordt exclusief door Asics in de hardloopschoenen verwerkt. Het geeft een zeer comfortabele loop zonder meteen te zacht aan te voelen. De meeste Asics hardloopschoenen bevatten ook nog andere Asics technologieën zoals Biomorphic, wat zorgt voor minder druk op de plaatsen waar dit nodig is en Speva of Solyte tussenzolen wat de duurzaamheid van de demping verbeterd.  

InhoudGel technologie
Grootste collectie hardloopschoenen
Voor elke voetvorm een geschikte Asics schoen
Bekijk per categorie
Meest bekeken